Coaching Creating Excellence

Несломим: Изгради психика за успех!

29 лв.

Искаш ли да настроиш психиката си така, че да те отведе до успеха? Ще намериш правилните подходи в първата книга на българския пазар  за психически нагласи, устойчиви навици и промяна в начина на живот, пречупена през призмата на фитнеса и влизането във форма. Разбира се, всички стратегии и  принципи са изцяло подкрепени от науката.

Ето част от нещата, които ще научиш от книгата:

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

страници за постигането на твоята цел – по-здрава и устойчива психика!
0

„Защо да инвестирам в книгата? Ами ако:“

– „Това е книга на поредния фитнес треньор, който пише разни небивалици?“

Имаш право! Наистина има некомпетентни треньори, които правят препоръки на база техния „невероятен“ авторитет. Не звучи приятно да ни кажат: „Прави това, защото така ти казвам!“. За разлика от това, в тази книга ще намериш стратегии и принципи, които са подкрепени от науката и има цитирани научни изследвания към тях. И най-важното, вместо да следваш хрумванията на някой треньор, за всяко нещо ще намериш обяснение защо е ефективно и как може да го използваш. Какво предпочиташ – да разбереш как работят различните механизми за влизането във форма или да ти кажат „просто направи това“? Оставям избора на теб.

– „Прочета книгата и не ми помогне?“

С екипа ми сме помислили и за това. Имаш притеснения, че ако закупиш някоя от книгите, тя може да остане на твоя рафт и да изисква редовно почистване на прах? Почистването ще бъде за моя сметка! Толкова вярвам в стойността на книгите, че имам програма за гаранция на качеството. Накратко, ако книгата не ти е полезна, може просто да ни я изпратиш и ще ти възстановя на 100% твоята сума. Повече за нашата програма за гаранция на качеството и условията по нея ще прочетеш по-надолу в страницата.

– „Нямам опит и всичко е прекалено сложно, за да го разбера?“ 

Да чуеш сложни термини като „мускулно-протеинов синтез“ или „глюконеогенеза“ звучи объркващо и понякога дори плашещо. Истинското майсторство, както казва Айнщайн, е в това да обясниш нещо сложно така, че дори и 5-годишно дете да те разбере. Точно това съм направил в книгата и вярвам, че след като я прочетеш, сам/а ще го осъзнаеш. Няма нужда от високопарни думи, които ще ви объркат. Това не е признак на знание от страна на един треньор. Всичко е обяснено максимално просто, с примери и графики, така че дори и твоето много по-младо Аз ще го разбере и научи. 

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

КАК ДА ПОЕМЕШ ПЪЛЕН КОНТРОЛ
ВЪРХУ ПСИХИКАТА И МИСЛИТЕ СИ?

ИМА ДВА ТИПА ХОРА:

Посредствени

Целеустремени

Ако считаш себе си за целеустремен/а и желаеш да прогресираш
физически и ментално, то НЕСЛОМИМ е книгата за теб!

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

„Боян е един от най-начетените хора на тема фитнес в България. Няколко пъти съм се консултирал с него да прегледа наши материали. Това, което ми харесва най-много, е деликатният баланс между научно-потвърдени методи и все по-напредничави методи, които не се прилагат масово!”
Никола Томов
Никола Томов

основател на Aesthetic By Science
5/5

ЗА КОГО Е НАПИСАНА ТАЗИ КНИГА?

Тази книга е за всички хора, които са имали психически затруднения, като липса на мотивация, навици и дисциплина; тежки психични периоди; хранителни разстройства и депресия, преследвайки своето ново АЗ. Това са част от темите, за които ще прочетеш в книгата.

Тази книга е за ТЕБ ако:

Гарантирано връщане на парите

Гарантирано връщане на парите​

ОТЗИВИ ЗА КНИГИТЕ

Никола Томов
„Боян е един от най-начетените хора на тема фитнес в България. Няколко пъти съм се консултирал с него да прегледа наши материали. Това, което ми харесва най-много, е деликатният баланс между научно-потвърдени методи и все по-напредничави методи, които не се прилагат масово!”​
Никола Томов
основател на Aesthetic By Science​
Бетина Димитрова от No Bullshit Fitness
„Книгите на Боби са страхотни, на разбираем и семпъл език, с който всеки може да вникне в основите на успешния път към резултати!”​
Бетина Димитрова
Фитнес Инфлуенсър и Треньор
Screenshot_20230123-190326
"Здрасти, бро! Mога само да те похваля! Всичко лесно обяснено (поставям се в обувките на човек, който за първи път чува за фитнес), това е достатъчно, че си нa високо ниво. Боби, меко казано съм впечатлен от книгата, браво ! Голям професионалист, човек, целящ да промени обществото към по-добро. 👏"
Добрин Гошов
Шампион по силов трибой
д-1-150x150
„Боян ме вдъхнови да се развивам всеки ден не само физически, но и личностно. Познанията му по различни теми ме мотивараха силно да бъда най-добрата версия на себе си. Книгите се четат на един дъх! Благодаря ти, Боби!”​
Димена Калоянова​
отзив
„Предполагам ще звучи като хиперболизация, но искрено ти казвам, че това беше най-добрата книга, която съм чел. Самият начин, по който е написана ме докосна много - на нашия "фитнес" език, просто споделяме еднаква страст и успях да направя много аналогии с реалния си живот, в примерите, които даде. Иначе, книгите поръчвам за втори път отново за мен. Първата я подарих на най-добрият ми приятел. Вече те смятам за много начетен човек и съм сигурен, че ще науча нови неща от втората книга, а първата просто искам да я прочета отново, заслужава си!"
Пепо Пенев
mile
„“Несломим” е чудесна книга, която може да те мотивира и в същото време събира цялата нужна информация, за да изградиш правилните навици за постигане на успех. В комбинация с другата книга на Боян “Метаморфоза”, човек може да научи всичко за това как да постигне желаната форма на достъпен език.”​
Милка Куцева

В тази книга ти ще намериш отговор на следните въпроси:

Чисто научно разполагаме с достатъчно данни за развитието на зависимостите – какво и как ги причинява. Цялостният процес е свързан с начина, по който мозъкът ни работи и със секрецията на допамин, за които ще прочетеш подробно. Освен това, ще разбереш и кои са основните регулатори на нашата мотивация. Истината е, че мотивацията не е устойчив подход в дългосрочен план. От книгата ще научиш какво може да използваш вместо нея.

Ще научиш как всичките навици, които имаш, са пряко обвързани с твоя успех. Независимо дали такива, свързани със здравословно хранене, или други, които си развил в професионален план, навиците могат да те саботират или издигнат до успеха. Разбери кои са основните необходими навици за хубаво тяло, добро здраве и по-пълноценен живот.

Можеш ли да сложиш ръка на сърцето и да ми кажеш, че си опитвал/а да изградиш навици, без да се провалиш? Знам какъв е отговорът. Всички сме се проваляли някога. Това идва от липсата на знание как да се изградят навиците и какво ги прави устойчиви дългосрочно. Навиците са услугата с най-високо качество, която предлага мозъкът ни, но само ако знаем как да ги затвърдим. За жалост, той не прави разлика между добри и лоши навици, затова от нас, на съзнателно ниво зависи да изградим полезните и да премахнем вредните навици.

Нека бъдем честни. Помисли си колко пъти си искал/а да откажеш, но не си успял/а? Къде от куртоазия, къде от неудобство, къде от чувство на вина, внушено от другия. В края на деня, обаче, имало ли е чувство на съжаление? Истината е, че когато казваш „ДА“ на другите, казваш „НЕ“ на себе си. И тези постоянни компромиси със себе си могат да доведат до неудовлетворение или избор на грешна посока в живота или определени аспекти от него. Главата съдържа цялата психология зад възможността да откажеш, както и различни съвети и примери от реалния живот, които ще ти помогнат да кажеш „НЕ“ без вина и негативни емоции.

Сигурен съм, че познаваш някой човек, на който живота му е като драма от Ренесанса. Винаги му се случват лоши неща, все той е ощетен, безпомощен и разбира се – жертва! Обикновено тези хора не стигат доникъде, защото винаги смятат, че светът и обстоятелствата са против тях. Често дори не опитват, защото вече имат лимитиращото вярване, че никога няма да се получи. Упсех? Не и те. А истината е, че самите ние – както аз, така и ти, можем да изпаднем лесно в този начин на мислене, защото е по-лесно да си жертва, отколкото да поемеш отговорност. В главата ще научиш как „жертвите“ винаги се провалят и защо само и единствено екстремната отговорност може да доведе до твоя успех.

Мислил/а ли си някога, че за да бъдеш във форма е необходимо да жертваш прекалено много нищо и няма да можеш да живееш пълноценно? Ами ако ти кажа, че това не е нищо повече от една мисловна заблуда? Истината е, че именно хората, които са здрави и във форма живеят най-пълноценно, защото разполагат с повече енергия, издръжливост и личностни качества, за да постигнат успех във всяка една сфера от живота си. Не е нужно да напуснеш работа или да нямаш социален живот, за да бъдеш във форма. Истинското майсторство се състои именно в това да вкараш в ежедневието си всичките действия (тренировки, хранене, навици), които ще помогнат да изглеждаш по-добре и да бъдеш здрав/а.

Чувството на неудовлетвореност може да бъде разяждащо. При доста хора това идва от определена травма или множество събития, които водят до чувството, че сякаш никога не си „достатъчно добър“. В книгата ще ти разкрия страхотна концепция за нещата, които водят до неудовлетворение и как можем да коригираме това. Концепцията научих от един от най-добрите психотерапевти в България, със специализации в чужбина. Научи кои са петте категории в живота ти, от които зависи дали ще се чувстваш удовлетворен/а или не и как да промениш нещата в положителна насока.

Гледаш се в огледалото и не харесваш това, което виждаш? В практиката ми на треньор съм се сблъсквал с множество жени, които мразят тялото си. Негативният боди имидж води именно до това, като понякога с определени други фактори може да доведе до развитието на хранителни разстройства. Научи кои са факторите, водещи до негативен боди имидж и по какъв начин следва да гледаш на тялото си, за да не те проваля психиката ти.

Живеем в общество, което налага стандарти и заклеймява тези, които не се вписват в тях. Именно затова толкова много хора, особено жени, изпадат в крайности, за да постигнат внушената им „красота“ като ценност. Това включва както външния вид като цяло, така и тялото. Поради липсата на хранителна култура се допускат множество грешки, които в съчетание с други фактори водят до хранителни разстройства. Научи какъв е начинът на тяхното формиране и как да ги избегнеш. Макар и привидно състояния като булимия и бинджове да не изглеждат толкова сериозни колкото анорексията, те могат да бъдат изключително опасни за здравето на човек. Ще научиш кои са най-често срещаните хранителни разстройства и какво води до развитието им.

Макар и да сме в 21 век, темата за менталното здраве все още остава „табу“. Прекалено много са ни учили да не показваме, че сме уязвими, защото това е слабост. Най-добре да си мълчим и да се правим на силни докато не се сринем психически. И точно това става масово. Разбери за факторите, които могат да повлияят негативно на психическото ти здраве и какви стъпки да предприемеш, за да бъдеш здрав/а. Не прави компромис с психиката си, а научи как да я направиш устойчива, за да си гарантираш успех.

Независимо дали в личен или професионален успех, възможността да бъдем осъзнати със себе си е изключително важна. По този начин успяваме да разберем какво продиктува нашите избори, дали мислим рационално или се подаваме на емоциите си и какви фактори обуславят нашето поведение. Комбинацията от всичко това и нашите вярвания и психическа устойчивост води до изграждането ни като личност. А ти каква личност искаш да бъдеш? Контролирана от емоциите, със слаба психика и лимитращи вярвания или рационална, с устойчива психика, широк мироглед и успешна?

Убеден съм, че си чувал/а поне няколко пъти колко е важно да имаш правилна среда и израза, който го спохожда: „Кои са петте човека, с които прекарваш най-много време?“. Макар и клише, това изобщо не е измислица. Социалният ти кръг определя твоите навици, вярвания, мироглед и не толкова изненадващо – успеха. Сериозно ли смяташ, че може да постигнеш успех в среда пълна с безперспективни хора, които нямат амбиции, страх ги е да опитат нещо ново, не те подкрепят и не се грижат за здравето и външния си вид? Съжалявам, че те разочаровам, но няма как да стане.

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

3 НЕЩА, КОИТО ЩЕ СПЕСТИШ С ТАЗИ КНИГА

Не ти обещавам чудеса и бързи резултати с книгите. В противен случай, би било притеснително. Ако беше толкова лесно да се влезе във форма, всички щяха да бъдат в нея. Много по-лесно, обаче, ще ти бъде да преминеш през процеса, ако приложиш на практика съветите и стратегиите от книгите. По този начин ще спестиш:

– Време. Вместо да се луташ и чудиш как да тренираш, какви навици да развиеш и как да постигнеш желаната форма, прекарай го с хората и дейностите, които те зареждат с чувства на въодушевление и блаженство. Ако за теб времето е ценен ресурс, то ще си осигуриш повече от него за важните неща.

Усилия. Тренировки по 2 часа? НЕ! Кардио всеки ден? НЕ! Справяне с емоционалното хранене САМ/А? НЕ! Всички тези трудоемки усилия ще ти бъдат спестени и ще се предпазиш от евентуален бърнаут. Бонусът е, че междувременно ще имаш достатъчно енергия и за останалите сфери от твоя живот – професионален и личен план.

– Пари. Не е тайна, че отвсякъде ни бомбардират с различни хранителни добавки за отслабване и/или влизане във форма. В по-голямата част от случаите, те няма да помогнат особено, освен за намаляване на твоите финанси. Същото важи и за „индивидуалните“ тренировъчни програми, които са еднакви за всеки закупил ги. Ето защо от книгата ще научиш кои неща работят ЗА ТЕБ и как да ги комбинираш спрямо твоите индивидуални особености в цялостна тренировъчна програма. Без повече лутане в залата, чудейки се кое упражнение да правиш! Може и да не се довериш на всеки треньор за тренировъчна програма, но на себе си имаш доверие и би гарантирал най-доброто за теб, нали?

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

За Автора

Казвам се Боян и съм основател на MavrovFit – фитнес коучинг, в който помагаме на хората отново да се почувстват жизнени, комфортно в тялото си и да задържат дългосрочно формата, като това ще им позволи да живеят по-пълноценен живот.

Бях пълно дете и търпях множество подигравки. Все още помня какво е чувството да не се чувстваш добре в тялото си и да желаеш промяната, но да не знаеш откъде да започнеш и как да я постигнеш. Минаха 14 години, изпитах множество грешки на свой гръб и накрая постигнах своята цел. Благодарение на нея  открих и страстта си към тренировките и активния начин на живот. Веднага усетих, че това е „моето нещо” – да помагам на други хора да постигнат външната и вътрешната промяна, без да преминават през трудностите и грешките, които аз допусках.

Подкрепям думите на Сократ: „
Никой човек няма правото да бъде аматьор по отношение на физическата пригодност. Позорно е за всеки да остарее, без да види красотата и силата, на които е способно собственото му тяло.”

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

Най-важното оставих за накрая


Пълноценен живот. Какво по-хубаво от това да се радваш на гледката в огледалото, да се чувстваш добре в тялото си и да бъдеш в отлично здраве? Енергията, настроението, доброто физическо и психическо здраве са ключови фактори за нашето благополучие и качество на живот. Това са чисти факти. В края на деня, споделените моменти в съвместни занимания (планина, поход, тренировка), емоциите и възможността да израстваш и бъдеш по-добра версия на себе си, доказват теорията с 5-те стълба на великия психолог Ейбрахам Маслоу. Къде искаш да бъдеш ти – долу, при базовите нужди, или високо в небесата – при растежа и развитието?

Направи си услуга и инвестирай в себе си още сега!

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

Гаранция връщане на парите


Четенето на книги е ценно, стига да предприемете действие върху информацията, получена от тях. Въпреки това, ако не успееш да извлечеш полза от книгите, може да се възползваш от програмата за гаранция на качеството. Необходимо е да отговаряш на условията и да ми пишеш на имейла.

Може да се свържеш с мен на имейл contact@mavrovfit.com и да ми разкажеш какво си опитал/а. Ще получиш лично от мен практически насоки и препоръки, които да опиташ. Ако въпреки всичко, отново нямаш резултати, може да върнеш книгите чрез куриер и сумата ще ти бъде възстановена на 100%.

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

en_USEnglish