⚠️ СПРИ! СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА!

офертата изтича след:

00
мин
00
сек

ЗАКУПИ МЕТАМОРФОЗА + НЕСЛОМИМ + РЪКОВОДСТВО ЗА ПЕРФЕКТЕН СЪН.

С тези 3 книги ти ще имаш мощен арсенал с инструменти и ръководства за ПЪЛНА ПРОМЯНА на своят живот, подкрепен с дълбок зареждащ сън🔋!

78лв 38лв

Книгите

Единствената задълбочена фитнес книга за тренировки в България, със съдържание, подкрепено от науката. В нея е включена всяка пречка към постигането на твоята цел – по-хубаво и здраво тяло! Отслабване или мускулна маса? Имаш ги! Разбери как да тренираш според твоята цел и какви упражнения да избереш според твоите индивидуални особености (структура на тялото).

Искаш ли да настроиш психиката си така, че да те отведе до успеха? Ще намериш правилните подходи в първата книга на българския пазар за психически нагласи и начина на живот, пречупена през призмата на фитнеса и влизането във форма. Разбери как лимитращите вярвания, навиците, себеосъзнаването и хората около теб имат значение за успеха ти. Как психиката ти пречи да отслабнеш? Защо мотивацията НЕ струва? Как да изградиш устойчиви навици? Как се саботираш сам на ментално ниво? Поеми заедно с мен на пътешествие, като в края на пътя ще откриеш отговорите на всички тези въпроси.

Единственото научнообосновано ръководство в България за подобряване на съня. Победи безсънието, некачествения сън и събужданията през нощта. Погрижи се за здравето и съня си!

bg_BGBulgarian