Онлайн коучинг и персонални тренировки

Персонален Онлайн Коучинг

Какво е онлайн коучингът?

Онлайн коучингът или онлайн тренировките са нов и вълнуващ начин да предложим променящи живота трансформации и фитнес коучинг на нашите трениращи. Може да се използва от всеки, навсякъде, което предоставя удобство, гъвкавост и достъпност. Така можем да дадем привилегията на нашите клиенти за повече отговорност и подкрепа от наша страна, отколкото бихме могли да дадем някога при физическите тренировки.

Благодарение на интернет и мобилната комуникация, ние от MavrovFit имаме постоянна връзка с нашите клиенти, дори и с тези, които са на хиляди километри (напр. Канада и Обединеното Кралство). 

Най-добрата част ли? Твоята програма е ТВОЯ! Вече не си ограничен от правилата на определен фитнес, неговата натовареност или финансова обвързаност. По този начин можем да ти дадем точно това, което искаш, когато искаш!

Остави думата „тренировка“ настрана. Ние ще бъдем твоя пътеводител – давайки ти това, от което имаш нужда, когато имаш нужда от него, независимо как се променят целите ти с течение на времето.

Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот. Запиши си час за предварителен разговор с нас.

Имаш ли готовност за промяната?

Искаш ли вече да се чувстваш добре в тялото си? Искаш ли да се научиш как да тренираш и да се храниш така, че да задържиш резултатите? Искаш ли най-накрая да постигнеш желаната от теб форма? Довери ни се и ще бъдем твоята пътеводна светлина в тъмнината от заблуди, рестриктивни диети, непродуктивни тренировки и лоши навици.

Готов ли си да предприемеш тази важна крачка?

Виж какво предлагаме:

Хранително обучение

Защо да даваме риба на гладния, когато можем да го научим как да си я лови сам? Не вярваме в ригидните хранителни режими, а те учим как да се храните.

Индивидуална тренировъчна програма

Съобразена изцяло с поставените цели и особености като липса на мобилност, контузии, здравословни проблеми като хернии и дори дължина на ставите.

Седмични разговори

30-минутен седмичен разговор, в който коментираме изминалата седмица и планираме предстоящата.

Достъп до затворена група

В нея те обграждаме с правилния социален кръг, споделяме опит, полезна информация и правим редовни обучения. Имаш достъп до над 30 часа видео обучения.

Безплатни ръководства

Получаваш цели три безплатни ръководства за работа с MyFitnessPal, за обогатяване на хранителната култура и трето - за перфектен сън.

Зоркото око на кинезитерапевт

При проблеми с болки при определени движения или схваната мускулатура, може да запишеш час при Жана, която гарантирано ще ти помогне!

Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот. Запиши си час за предварителен разговор с нас.

За кого е нашата програма?

Помагаме на заети професионалисти да постигнат желаните резултати – от по-естетично тяло и мускулесто тяло до повече енергия, възможност да сложат онази стара рокля, която не са обличали от години или да свалят качените килограми по време на бременност, за да се чувстват добре в тялото си. 

Част от нашите заети професионалисти са мъже и жени в корпоративния свят, които заемат високи позиции, работят дълги часове и нямат време да тренират по 2 часа всеки ден. Други пък са заети майки, които отглеждат дете (почти 24-часова работа без почивка) и са решили да се погрижат и за себе си. Както ще прочетеш по-надолу, работим с хора, които са ангажирани и нямат времето да правят безкрайно дълго тренировки, да са нон-стоп в кухнята или да се откажат от живота си, само за да влязат във форма. Това са сериозни хора, които търсят максимално ефективен и ефикасен начин откъм усилия и време, чрез който да постигнат своята цел. 

Ето как им помагаме:

Нашият уникален метод на работа:

Методът НАП

Спокойно, няма да плащаш данъци или да ти правим ревизия. Единственото нещо, което ще ти „вземем“ са излишните подкожни мазнини. Ето по какъв начин ще стане това:

Н - Научи

Целта на нашата програма с да се научиш как да тренираш, да се храниш и да впишеш фитнеса в начина си на живот. За разлика от повечето треньори, които просто ти дават насоки за спазване, ние те учим. Обясняваме ти защо правим всяко едно нещо и каква е науката зад него. За нас е важно ти да се научиш и сам, за да може когато излезеш от нашата програма, да сме спокойни, че вече можеш да се справиш и без наша помощ. Вярваме, че дългосрочната промяна е възможна само по този начин. Вместо да ти продаваме риба (тренировки и режим за хранене), ние те учим как да си я ловиш сам/а – знанията и уменията, за да влезеш във форма и да я задържиш за цял живот (дълго, след като вече не си в нашата програма).

А - Адаптирай

При втората стъпка, адаптираме вече наученото към твоя начин на живот. Генералните принципи, които си научил, важат за всички хора, но сега е време да адаптираме останалата част от нещата според твоето ежедневие. Ако разполагаш с лимитирано време за тренировка, тогава ще я оптимизираме така, че да успяваш да я направиш за диапазона от време, с който разполагаш.

Същото важи и за храненето – ще адаптираме приготвянето на храната така, че да спестиш максимално време, като в затворената ни група ще намериш множество „фит“ рецепти, които да използваш – протеинова баница, брауни, мъфини, палачинки и още много неща, които може да ядеш, дори настояваме да опиташ. Адаптирането важи и за факторите от начина ти на живот – генерална активност, сън, справяне със стреса и други. Заедно адаптираме и променяме в движение нещата, за да черпиш максимално от нашата програма. Затова са и седмичните ни разговори, в които обсъждаме проблемите и чертаем план при нужда.

П - Приложи

Последната част от нашият метод е приложението. Когато се присъединиш към нас, ще разбереш, че държим на отчетността и личната отговорност, защото са наистина важни. Генерално хората не сме достатъчно отговорни спрямо себе си, но когато трябва бъдем отговорни към професионалист, нещата са съвсем различни. Ние ще следим и гарантираме твоето добро изпълнение и приложение на плана, който заедно сме изградили.

Знаем, че няма как да се справяш перфектно във 100% от времето, но всичко над 85% ни дава сигурни резултати. Седмичните разговори са за обсъждане на проблеми, но и за отговорност. Направи ли всичките тренировки за седмицата, придържа ли се към храненето и новите навици, които сме си заложили? Успя ли да импровизираш в непредвидените ситуации, точно както сме те учили? По този начин, като развием у теб чувството на лична отговорност, ти ще успееш да приложиш всичко от първите 2 стъпки – наученото и адаптираното към твоето ежедневие. По този начин, когато излезеш от нашият коучинг, ще знаем, че вече имаш необходимите навици и умения, за да се справиш без наша помощ.

Какво ни отличава от останалите треньори?

Емпатия

Считам, че това е най-важният фактор при работата с хора, на които искаш да помогнеш. Да вникнеш в същината на проблема и емоцията зад него. Хората НЕ искат „просто да отслабнат“. Те искат да влязат във форма, за да се чувстват добре със себе си, за да влязат в онази стара рокля, която стои в гардероба с години или да се съблекат тениската си на плажа, без чувство на срам. Да, всъщност причините зад влизането във форма са много и различни, но самото постигане на по-естетично тяло не е причината. Тя винаги е някъде другаде – по-дълбоко. Като това да имат енергия и да подобрят здравето си, след като доктор им е казал, че имат диабет, кръвно налягане над нормите и висок холестерол. Желание да не избягват умишлено огледалото, а вече да се гледат в него и да се усмихват. Привидно малки неща, но с голямо значение за хората. 

Ефикасност

По-голямата част от треньорите могат да ти дадат ефективна тренировъчна програма и диета, тоест такива, които ще имат ефект за теб, според целта, която поставяш за себе си. Въпреки това, малка част от треньорите ги правят Ефикасни – тоест да ти пестят усилия и време. Тренировъчната програма, която отнема 2 часа във фитнеса и трябва да ходиш 5 дни в седмицата може и да е ефективна, но не е ефикасна. Изисква прекалено много усилия и време.

Същото е и с храненето – стриктен /ригиден/ хранителен режим с фиксирани храни за всяко едно хранене /пиле с ориз и броколи за обяд/ може и да даде резултат, но само на първо време. Не е ефикасно, защото е прекалено трудно да се придържаш към такъв режим, а и в крайна сметка – кой иска да се лиши от любимите си сладки храни? Затова в нашия коучинг всички трениращи хапват сладко, докато постигат желаната форма.

Цялостно, коучинг програмата ни е разработена така, че да бъде както ефективна за твоята цел, така и ефикасна – да ти спести максимално усилия и най-вече – време. Работим със заети професионалисти  хора, които не могат да си позволят 15 часа на седмица за тренировки и кардио, защото не разполагат с това време.  А и НЕ Е нужно. Вместо това, коучинг програмата ни е ефикасна, за да ти спестим време. Време, което да прекараш с любимите хора и в любимите ти дейности. Защо да правиш ненужно дълги тренировки във фитнеса, когато може да прекараш това ценно време с детето си, да го отделиш за романтична вечер с половинката или да го запазиш ЗА ТЕБ – да прочетеш книга, да медитираш или просто да си починеш от натовареното ежедневие? Помислили сме за теб, затова и докато си в нашата програма ще имаш време и за всички тези неща.

Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот. Запиши си час за предварителен разговор с нас.

Защо да избереш нас?

Имаме опит със стотици клиенти. Държим на личното отношение и помагаме да влезеш във форма, без това да ти коства лутане в тъмното или времето за социални контакти с важните за теб хора. Ще бъдем неотлъчно с теб по пътя, независимо от трудностите (дори и тези от личен план, защото те имат значение). Ще даваме насоки как да станеш по-добра версия на себе си. На последно място, след постигане на целта ти, ще имаш знанията, уменията и навиците да продължиш и без нашата помощ.

Какво се изисква от теб?

По-долу може да се запишеш за предварителен разговор с нас, в който ще обсъдим подробно твоите проблеми и целите, които си си поставил. В хода на разговора ще преценим дали можем да ти бъдем полезни и дали ще започнем съвместна работа за твоето по-добро Аз.

Какво получаваш?

Накратко: Всичко, което ще ти помогне да постигнеш целите си и след коучинга да продължиш без наша помощ.

Коучинг програмата е насочена към цялостна промяна – на хранителните навици, начина на живот, съня и тренировките. По този начин гарантираме максимално добри резултати, които ще може да задържиш успешно, защото вече ще си друг човек – по-добри версия на себе си. Ето само част от нещата, които получаваш:

Помагаме на хора като теб всеки ден.
Виж какво казват нашите трениращи:

„Боби е отдаден фитнес инструктор и добър приятел. Той подхожда с внимание към всеки. Дава съвети не само за фитнес програмата, но и за подобряване качеството на живот. С него съм изключително мотивирана за постигане на своите цели!”
Ади Николова
5/5
„С Крис тренираме сериозно вече близо година и има изключително позитивен ефект не само върху моята физика, но и като човек, на когото мога да разчитам. От високото и слабо момче, което играеше баскетбол, станах масивното момче, на което рядко се опитват да откраднат топката, след като качих 22кг. Понякога забравям, че Крис е мой треньор, благодарение на изграденото приятелство. Вярвам, че доверието е средството, което отличава Крис от останалите треньори.”
Мартин Милетиев
5/5
Виж промяната
„Боян е първият треньор, на когото се доверих. В периода, в който исках вегански хранителен режим той ми изготви много балансиран и добър хранителен режим. След това отново проядох месо и ми даде супер насоки за това да вляза във форма. Благодарение на съветите му свалих 30 килограма, но това не е най-важното. Научих се да познавам макросите, калориите, необходимия протеин, който трябва да приемам и т.н. Научих се да ползвам MyFitnessPal, нещо което от години ми убягваше. Голям професионалист и приятел. Винаги се допитвам до него при нужда от съвет!”
Емил Илиев
5/5
Виж промяната
Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот. Запиши си час за предварителен разговор с нас.

Физически тренировки

Какво се изисква от теб?

Какво получаваш?

Пълна подкрепа от страна на треньора за заучаване на правилното изпълнение на упражненията и адаптиране към натоварването от силовите тренировки. 

По време на тренировките ще имаш възможност да се запознаеш и с други трениращи, като целим да създадем една голяма общност от хора, които си помагат. 

*Желаещите за физически тренировки следва да имат предвид, че местата са крайно ограничени и варират според периодите на натовареност. Възможно е да няма свободни места за физически тренировки.

Къде се провеждат тренировките?

По-долу може да се запишеш за предварителен разговор с нас, в който ще обсъдим подробно твоите проблеми и целите, които си си поставил. В хода на разговора ще преценим дали можем да ти бъдем полезни и дали ще започнем съвместна работа за твоето по-добро Аз.

Как изглеждат тренировките с нас?

Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот. Запиши си час за предварителен разговор с нас.

Записване за предварителен разговор
Количка
bg_BGBulgarian