Доставка и плащане

Поръчка

За осъществяване на поръчка до електронния магазин, е необходимо потребителят да посочи:

  • Валиден e-mail адрес;
  • Адрес за доставка на стоката и фактуриране;
  • Лични данни – двете имена и телефон за контакт.

Това действие има правно обвързваща сила, като потребителят получава потвърждение за получена поръчка на посоченият e-mail адрес, с което се счита, че договорът е сключен, но това все още не задължава доставчика да достави поръчаната стока.

В случай, че поръчаната стока е с изчерпана наличност, доставчикът уведомява потребителя в рамките на 2 работни дни за това и ако потребителя не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока, поръчката може да бъде анулирана. В случай, че е направен превод по сметката на доставчика, сумата се възстановява на потребителя до 3 работни дни от момента на анулиране на поръчката, по банков път на посочена от него банкова сметка.

Поръчки в електронния магазин Mavrovfit.com се приемат 24 часа в денонощието, всеки ден. Поръчки се обработват в работни дни. Поръчки, направени и потвърдени от доставчика до 15:30 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки,постъпили при доставчика след 15:30 ч., се обработват на следващия работен ден.

Потребителя има право да откаже направена поръчка, по телефона или чрез електронно писмо (имейл), без да е необходимо да упоменава причини за отказа, като каже или впише двете си имена и номера на поръчката.

Доставка

Доставчикът потвърждава по e-mail или по телефона готовността си за доставка на стоката. След потвърждаване на готовност за доставка, стоката се предава на куриер, с което доставчикът се освобождава от риска, който се прехвърля върху куриера. Доставчикът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Срокът на доставка на стоката, считан от деня, следващ потвърждаването от страна на доставчика на готовността за доставка е до 4 работни дни за територията на България.

Доставката се извършва на точно посоченият от потребителя адрес, до офис на СПИДИ или до офис на ЕКОНТ в съответният град.

Ако потребителя не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриер да получи в срок стоката, доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

При посочени неверни данни, сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката доставчикът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителя или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от потребителя адрес.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. Евентуални дефекти и други щети следва да бъдат съобщавани незабавно на доставчика.

При отказ за получаване на стоката, потребителя дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че потребителя не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Условия за пазаруване – цена и начин на плащане

Артикулите в онлайн магазин Mavrovfit.com следват да бъдат закупени от потребителите на обявените в съответната валута цени и при настоящите условия. При заплащане с банкова карта, потребителя задължително трябва да направи регистрация в сайта.

Доставката се извършва до всяка точка на България чрез услугите на куриерска компания СПИДИ или ЕКОНТ (по избор на потребителя.

Срокът за доставка е до 4 работни дни след приемане на поръчката от оператор. Фирма СПИДИ АД предоставя на Спинор България опцията за преглед на пратката при получаване!

При поръчка на продукти от on-line магазина доставката е по тарифите на куриерските фирми в зависимост от опцията избрана от потребителя – до адрес или до офис.

При поръчки извън територията на България, цената на доставката се уточнява допълнително с клиента.

Гаранция

За всяка закупена от онлайн магазина стока потребителят може да ползва предвидената в Закона за защита на потребителите законна гаранция за съответствие на закупената стока с договора за онлайн продажба.

В допълнение и извън законната гаранция някои от стоките могат да имат и търговска гаранция.

Право на рекламации

Съгласно Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, наранена, ползвана).
Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която потребителя избере да използва. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането, в срок от 3 работни дни след като бъде върната стоката.

Условия за използване на Програма за гаранция на качеството

Както вече сам разбра, вярвам в стойността на книгите ми, защото идеята зад тях е наистина да ти помогнат Сам разбираш, че каквото и да пише в тях, ако не приложиш нищо на практика, те няма как да бъдат ефективни. Затова е важно да следваш нещата в тях и да ги оптимизираш за себе си.
Въпреки това, ако не успееш да извлечеш полза от книгите, може да се възползваш от програмата за гаранция на качеството. Ето как:

– Може да се свържеш с мен на имейл contact@mavrovfit.com и да ми разкажеш какво си опитал/а.
– Ще получиш лично от мен практически насоки и препоръки, които да опиташ.
– Ако въпреки всичко, отново нямаш резултати, може да върнеш книгите чрез куриер и сумата ще ти бъде възстановена на 100%.

Условия за връщане на книга:
– Не по-късно от 30 дни след закупуването.
– Същата да бъде запазена, без видими нарушения на нейната цялост, вкл. подчертавания, зачерквания и т.н.
– Посочваш в имейл кореспонденцията ни банкова сметка, по която желаеш да ти бъде възстановена сумата.

Отговорности и задължения

Mavrovfit.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

В случай че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Количка
bg_BGBulgarian