Безплатни ресурси

За книгите

Стая без книги е като тяло без душа!

- Цицерон

Безплатни Тренировъчни Програми за мъже и жени

Специално подготвени три вида тренировъчни програми, които ще ти помогнат да стегнеш тялото и дупето, да наблегнеш на определени мускулни групи, както и да покачиш мускулна маса.

Програмите са както следва:

Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот.

Подробна фитнес книга ръководство за отслабване стъпка по стъпка

Ръководство за отслабване стъпка по стъпка

Безплатна фитнес книга, която ще ти помогне да научиш основите на храненето и тренировките. В няколко лесни стъпки ще разбереш как да стартираш процеса по отслабване, за да се чувстваш по-добре в тялото си и да бъдеш с повече сила и енергия.

Книгата е цели 120 страници, в които ще намериш отговор на следните въпроси:

Омръзна ти да си в застой? Нямаш прогрес? Стига!

Научи още днес как да структурираш тренировките си за максимални резултати. Разбий застоя и подобри резултатите. Големи ръце, широк гръб или оформено дупе? Имаш ги! Преобрази тялото си още днес и грабни своята „Метаморфоза“!

Фитнес онлайн ръководство за правилно хранене и отслабване без гладуване

Край на глада: Как да постигнеш резултати, без да спираш любимите си храни ?

Електронна книга (pdf)

Безплатно ръководство, което създадох с цел да обогатиш хранителната си култура и да научиш повече за структурирането на храненето и навиците, свързани с него.

В ръководството ще намериш полезна информация, с която да подобриш хранителните си навици, както и много съвети, които да ти помогнат да промениш менталната си нагласа по повод храненето и различните храни. От ръководството ще научиш следните неща:

Искаш ли да постигнеш най-добрата си форма?

Отслабни завинаги и запази резултатите. Изгради с наша помощ желаното тяло и навиците, които са необходими да го задържиш цял живот. Нека ти помогнем да преобразиш качеството си на живот.

Безплатен калориен калкулатор

Искаш да разбереш колко калории изразходваш? Имаш нужда от отправна точка и да разбереш на какви калории ще отслабваш? Тогава калкулаторът е точният инструмент, който ти трябва.

Искаш да разбереш колко калории изразходваш? Имаш нужда от отправна точка и да разбереш на какви калории ще отслабваш? Тогава калкулаторът е точния инструмент, който ти трябва. След като въведеш данните си в калкулатора, ще разбереш следното:

Излекувай стомаха и подобри здравето си!

Новата авторска книга на Боян Мавров ще те преведе през силата на чревните бактерии и ще те научи как да подобриш стомашно-чревното си здраве. С множество научно доказани стратегии книгата ще ти помогне да изградиш силна имунна система, да се справиш с хормонален дисбаланс или хранителни непоносимости, както и да се пребориш с глад за сладко.

Хранителен дневник за проследяване на епизодите на преяждане

Изключително полезен дневник, съставен и използван лично от Боян Мавров при работата му с трениращи в хранителни разстройства.

Чрез него ще може да проследите различни фактори, които биха могли да повлияят върху твоетоемоционално и физиологично състояние и да допринесат (да бъдат “тригър”) за епизод на преяждане. Благодарение на дневника ще успееш да проследиш:

Количка
bg_BGBulgarian