Coaching Creating Excellence

Твоят подаръчен пакет за Свети Валентин е Тук!

78 лв. 48 лв.

Идеалният подарък за любимия ти човек, който иска да постигне успех и мечтаното тяло през  новата 2023 г. Това е перфектният комплект от книги със стратегии за:

     Побързай! Офертата изтича след:

00
Дни
00
Часове
00
Минути
00
Секунди

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

страници за постигането на естетично, здраво тяло и успех!
0

Метаморфоза: промени тялото и живота си!

Цена: 29лв.

Тази книга е за всички хора, които са изпитвали трудности със стягането на тялото, покачването на мускулна маса или изграждането на стегнато и оформено дупе. За тези, които винаги са се чудили кои са правилните ЗА ТЯХ упражнения. 

Единствената задълбочена фитнес книга за тренировки в България, със съдържание, подкрепено от науката. В нея е включено решението на всeки проблем към постигането на целта на любимия ти човек – по-хубаво и здраво тяло! Ето какво ще научи след като прочете книгата:

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

„Боян е един от най-начетените хора на тема фитнес в България. Няколко пъти съм се консултирал с него да прегледа наши материали. Това, което ми харесва най-много, е деликатният баланс между научно-потвърдени методи и все по-напредничави методи, които не се прилагат масово!”
Никола Томов
Никола Томов

основател на Aesthetic By Science
5/5

Несломим: Изгради психика за успех!

Цена: 29лв.

Тази книга е за всички хора, които са изпитвали трудности на ментално ниво: Липса на мотивация, навици и дисциплина; тежки психически периоди, хранителни разстройства и депресия.

Половинката ти иска настрои психиката си за успех? Ще намери правилните подходи в първата книга на българския пазар за психически нагласи и начина на живот, пречупена през призмата на фитнеса и влизането във форма.
Ето част от нещата, които ще научи от книгата:

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

ОТЗИВИ ЗА КНИГИТЕ

Никола Томов
„Боян е един от най-начетените хора на тема фитнес в България. Няколко пъти съм се консултирал с него да прегледа наши материали. Това, което ми харесва най-много, е деликатният баланс между научно-потвърдени методи и все по-напредничави методи, които не се прилагат масово!”​
Никола Томов
основател на Aesthetic By Science​
д-1-150x150
„Боян ме вдъхнови да се развивам всеки ден не само физически, но и личностно. Познанията му по различни теми ме мотивараха силно да бъда най-добрата версия на себе си. Книгите се четат на един дъх! Благодаря ти, Боби!”​
Димена Калоянова​
241649602_10215860589266412_2461439908222788493_n-150x150
„Индивидуален подход, научно-обосновани методики и професионализъм. Силно препоръчвам!”​
Даниел Христов
Screenshot_20230123-190326
"Здрасти, бро! Mога само да те похваля! Всичко лесно обяснено (поставям се в обувките на човек, който за първи път чува за фитнес), това е достатъчно, че си нa високо ниво. Боби, меко казано съм впечатлен от книгата, браво ! Голям професионалист, човек, целящ да промени обществото към по-добро. 👏"
Добрин Гошов
Шампион по силов трибой
отзив
„Предполагам ще звучи като хиперболизация, но искрено ти казвам, че това беше най-добрата книга, която съм чел. Самият начин, по който е написана ме докосна много - на нашия "фитнес" език, просто споделяме еднаква страст и успях да направя много аналогии с реалния си живот, в примерите, които даде. Иначе, книгите поръчвам за втори път отново за мен. Първата я подарих на най-добрият ми приятел. Вече те смятам за много начетен човек и съм сигурен, че ще науча нови неща от втората книга, а първата просто искам да я прочета отново, заслужава си!"
Пепо Пенев
mile
„“Несломим” е чудесна книга, която може да те мотивира и в същото време събира цялата нужна информация, за да изградиш правилните навици за постигане на успех. В комбинация с другата книга на Боян “Метаморфоза”, човек може да научи всичко за това как да постигне желаната форма на достъпен език.”​
Милка Куцева

Ръководство за перфектен сън. (електронна книга)

Цена: 20лв.

Тази книга е за всички хора, които не са намерили решение за лошият сън, нощните събуждания и умората. 

Единственото научнообосновано ръководство в България за подобряване на съня. Победи безсънието, некачествения сън и събужданията през нощта. Ето какво ще научи любимия ти човек от книгата:

Гарантирано връщане на парите​

Гарантирано връщане на парите

Гаранция връщане на парите


Четенето на книги е ценно, стига да предприемете действие върху информацията, получена от тях. Въпреки това, ако не успееш да извлечеш полза от книгите, може да се възползваш от програмата за гаранция на качеството. Необходимо е да отговаряш на условията и да ми пишеш на имейла.

Може да се свържеш с мен на имейл contact@mavrovfit.com и да ми разкажеш какво си опитал/а. Ще получиш лично от мен практически насоки и препоръки, които да опиташ. Ако въпреки всичко, отново нямаш резултати, може да върнеш книгите чрез куриер и сумата ще ти бъде възстановена на 100%.

За Автора

Казвам се Боян и съм фитнес треньор. Помагам на хората отново да се почувстват жизнени, комфортно в тялото си и да задържат дългосрочно формата, като това ще им позволи да живеят по-пълноценен живот.

Бях пълно дете и търпях множество подигравки. Все още помня какво е чувството да не се чувстваш добре в тялото си и да желаеш промяната, но да не знаеш откъде да започнеш и как да я постигнеш. Минаха 14 години, изпитах множество грешки на свой гръб и накрая постигнах своята цел. Благодарение на нея  открих и страстта си към тренировките и активния начин на живот. Веднага усетих, че това е „моето нещо” – да помагам на други хора да постигнат външната и вътрешната промяна, без да преминават през трудностите и грешките, които аз допусках.

Подкрепям думите на Сократ: „
Никой човек няма правото да бъде аматьор по отношение на физическата пригодност. Позорно е за всеки да остарее, без да види красотата и силата, на които е способно собственото му тяло.”

Най-важното оставих за накрая


Пълноценен живот. Какво по-хубаво от това да се радваш на гледката в огледалото, да се чувстваш добре в тялото си и да бъдеш в отлично здраве? Енергията, настроението, доброто физическо и психическо здраве са ключови фактори за нашето благополучие и качество на живот. Това са чисти факти. В края на деня, споделените моменти в съвместни занимания (планина, поход, тренировка), емоциите и възможността да израстваш и бъдеш по-добра версия на себе си, доказват теорията с 5-те стълба на великия психолог Ейбрахам Маслоу. Къде искаш да бъдеш партньорът ти – долу, при базовите нужди, или високо в небесата – при растежа и развитието?
Подари грижа на любимия човек!

Гарантирано връщане на парите

Гарантирано връщане на парите​

ЕТО ГО ТВОЯ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ!

МЕТАМОРФОЗА: ПРОМЕНИ ТЯЛОТО СИ + НЕСЛОМИМ: ИЗГРАДИ ПСИХИКА ЗА УСПЕХ +
РЪКОВОДСТВО ЗА ПЕРФЕКТЕН СЪН

78 лв. 48 лв.

Ти си на една крачка от закупуването на този мощен комплект от книги, пълен с нужната информация, стратегии и инструменти, които да помогнат на твоята половинка да постигне целите си! Подари  мечтаното тяло и по-добро здраве на любимия човек. Любовта не е само цветя и рози, но и грижа!

Побързай! Офертата изтича след:

00
Дни
00
Часове
00
Минути
00
Секунди

Гарантирано връщане на парите

Гарантирано връщане на парите​

Количка
bg_BGBulgarian