Нямаш ВРЕМЕ за естетично тяло?! Опитай това!

Заглавна снимка - топ форма за 50 минути или как да изградите естетично тяло за по-малко от 1 час на ден. Мъж и жена с оформени тела

Липсата на време и мечтаното естетично тяло

Нека бъдем честни: Всеки от нас има ангажименти както в личния, така и в професионалния живот. Изгарянето на мазнините и усилията, необходими за изграждането на естетично и стегнато тяло отнемат време. Факт! Не може да казваме постоянно НЕ на приятелите и семейството, както и не можем да казваме НЕ на работа. Разбира се, освен ако сами не сме си шефове. Самият аз знам какво е и повярвайте – аз съм най-строгият шеф, който съм имал. Така че и тук няма да мине номерът. Ето какво предлагам:

Ами ако ви кажа, че може да постигнете желаното тяло за по-малко от 1 час на ден, ще ми повярвате ли? Да, правилно прочетохте. По-малко от час. За дамите това значи да влязат в онази стара рокля, да стегнат и вдигнат дупе, да изгорят мазнините в областта на краката и паласките. За мъжете това значи по-големи ръце, оформени гърди и коремни мускули, силни крака. Говоря за напълно реалистичен сценарий, в който постигате желаната от вас форма за по-малко от 1 час на ден. Ако ви кажа, че е възможно, ще се възползвате ли? Надявам се, защото ПО-ЛЕСНО от тази стратегия, няма да намерите никъде!

Не мога да спазвам рестриктивни диети

Гладно момиче на рестриктивна диета, като ѝ е забранено да яде храна. Държи хамбургер

Знам и това ми е до болка познато от практиката ми като фитнес треньор. Не е и нужно! Рестриктивните диети са най-честата причина хората да се провалят в усилията си към по-здраво и естетично тяло. Всъщност, ригидните диети, които премахват цели групи храни, макронутриенти или разчитат на глад, могат да навредят на здравето ви. Но тук ще ви успокоя. Действително, може да отслабнете без диета. Не и в стандартния смисъл на думата “диета” – мъчителен период от няколко месеца, в който ям безвкусна храна и/или гладувам, за да сваля онези последни 5 килограма или за да отслабна максимално за лятото.

Затова няма да ви карам да чакате повече. Ето как да постигнете мечтаното естетично тяло, вашата топ форма, която така жадувате – САМО за 50 Минути на ден:

А сега пожелавам попътен вятър и моля да ми пишете едно “Благодаря”, когато минавате покрай огледалото и вашето ново Аз! Междувременно може да се абонирате моя фитнес канал, както и да ме последвате в Инстаграм за повече полезна информация.

До скоро,

Боян “Вашият личен треньор” Мавров

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
bg_BGBulgarian